28 Ağustos 2013 Çarşamba

3D Aslan Max Dinoterra

3D Max Maceraları Dinoterra oyununda, yine bir hainlik peşinde olan Gölgelerin Efendisi bu defa dinozorların yaşamını sürdürmüş olduğu diyarlarda yer alan Dinozor Kristalleri'ni ele geçirmek için planlar yapmaktadırlar. Tarih öncesi bir çağa yolculuk yapan Gölgelerin Efendisi sadece dinozorların yaşadığı dönemde bulunan ve yine dinozorlar tarafından korunan bu kristalleri almak için uğraşırken kahramanımız Aslan Max onu engellemek için dinozorların yardımı ile hızla ilerlemeye çalışmalısınız.


3D V For Vandetta

Dünya üzerinde yaşamını sürdüren halkın direnişini en iyi şekilde yansıtan filmlerden bir tanesi olan V For Vandetta'nın filmde de kullanılan maskesini ülkemizde ve diğer ülkelerde hala daha devam etmekte olan eylemlerde sık sık karşı karşıya geleceksiniz. 3D V For Vandetta oyununda, eylemci karakterimizi en iyi şekilde yönetmelisiniz.


23 Ağustos 2013 Cuma

3D Chevrolet Corvette

3D Chevrolet Corvette oyunu, Unity 3D playerla çalışmaktadır. Spor arabalar arasında başarılı olan Corvette model arabanın içi ve dışı bu oyunumuzda gerçekçilikten ödün vermeyecektir. 4 farklı sürüş modunun bulunmuş olduğu arabada manuel olarak kendi ayarlamalarınızı da yapabiliyorsunuz. 3D Chevrolet Corvette oyununda, şehirde sadece bir tane sivil araç bulunmaktadır. Bunun dışında hız yapabileceğiniz uzun ve düz yolların yer aldığı oyunda aracınız ile gösteri yapabilirsiniz.


17 Ağustos 2013 Cumartesi

3D Karpuz Yarışı

Unity 3D alt yapısıyla hazırlanan 3D Karpuz Yarışı oyununda, büyük bir çiftlikte domuzların hatta tavukların arasından geçerek yarışacaksınız. Yarış anında herhangi bir taş parçası ya da herhangi bir sert nesneye isabet edersiniz ne kadar mutant da olsa karpuz olduğunuz için parçalanabilir hale gelebilirsiniz. Yarış sırasında etraftaki silah ya da tuzak olarak kullanabileceğiniz nesneleri alarak rakiplerinizden önce bitiş çizgisine gidebilmek için kullanabilirsiniz.


3D Snowboard

3D Snowboard oyununda, spor yarışçılarının bulunacağı bir turnuvaya katılım gösterekceksiniz. Orjinal Boarder Battle ismine sahip olan 3D Snowboard oyununda rakiplerinize karşı hep bir savaş içerisinde olacaksınız. Oynadığınız oyun bölümünün bitiş çizgisine kadar ulaşabilmek için elinden geleni ardına koymayan kayakçılarla yarışmalısınız. Unity 3D tabanlı olarak çalışan oyunda rakiplerinizi geçebilmek için akrobasi hareketleri yaparak, turbo özelliğini kullanarak veya siz de onları elle iteleyerek geride bırakabilirsiniz.


3D Kızgın Nine 2

3D Macera Oyunları arasında yer alan 3D Kızgın Nine 2 oyununun sitemizde daha önceden yayınlamış olduğumuz ilk serisinden farklı olarak daha fazla kostüm ve daha yeni karakter seçenekleri yer alacaktır. Ayrıca daha da zorlu bir maceranın sizi beklediği oyunda karşınıza uzaylılardan tutun da dev bir balığa kadar birçok engel çıkacak. Macera dolu oyun olan Angry Gran Run Granny Wood oyununda 3D Oyuncu ekibi olarak iyi eğlenceler dileriz.


3D Süper Koşucu

3D Süper Koşucu oyununda, yönlendirecek olduğunuz karakter birbirinden farklı ve özel muhteşem güçlerle donatılmış ışık hızına dahi ulaşabilme yeteneğine sahip olan muhteşem bir koşu sporcusudur. Oyunda sizlerin yapması gereken bu muhteşem yetenekli süper koşucuyu en iyi şekilde yönlendirerek onun ilerleyişini en uzun süreye çıkabilmek olacaktır.


13 Ağustos 2013 Salı

3D Yeraltı Laboratuvarı

3D Zombi Oyunları kategorisinde yer alan 3D Yeraltı Laboratuvarı oyununda, hayatta kalabilme mücadelesi vereceksiniz. Mücadele vermeye başladığınız andan itibaren oyunda sizi korku dolu dakikalar bekleyecektir. Gelecekte geçecek olan bu kokru oyunundaki muhteşem FPS'de System Shock ve Half Life esinlenildiği insanların gözden kaçmıyor. Tamamen Unity 3D tabanlı olarak çalışan 3D Yeraltı Laboratuvarı oyununda görsel efektlerin kısıtlanmadan kullanıldığını sizlerde farkedeceksiniz. Bunun dışında oyunda birçok nesnenin de en gerçekçi şekilde hazırlandığı gözden kaçmıyor.


6 Ağustos 2013 Salı

3D Şeker Dağı Katliamı 2

Macera sırasında seviye seviye güçlenecek olan yaratıklara elinizde ve sırt çantanızda yer alan silahları kullanarak ateş edebilirsiniz. Güçlü ve çok sayıda silah türü bulunan oyunda, düşmanı gördüğünüz anda onu etkisiz hale getirmek için nişan alıp ateş etmeniz gerekiyor. Aksi taktirde ilk atışı onlar size yapabilir ya da size saldırmak için üstünüze doğru zıplayabilir. Sniper, pompalı, makineli, elektrikli çekiç ve bomba atabilen silahlara sahip olacağınız 3D Şeker Katliamı 2 oyununda kusursuz bir savaş için silahlarınızı tutumlu kullanmanızı tavsiye ederiz. Şeker dağına pastadan yapılmış bir uzay gemisi tarafından bırakılan zombi yaratıkları avlamak üzere görevlendirildiğiniz 3D Şeker Dağı Katliamı 2 oyununda yönlendireceniz kadın savaşçıların güzelliği de gözlerden kaçmıyor.


3D Kurtarma Helikopteri 2

Sizlere verilen kurtarma helikopterini binalara çarpmadan seri bir şekilde yönlendirmeli ve insanları kurtarmalısınız. Helikopteri başarılı kullanabilmeniz gerektiği bu oyunda kurtardığınız insanları kalkış yeriniz olan uçak gemisine götürmeniz gerekiyor. Helikopterle tamamen yere inmeden kurtarabileceğiniz insanları helikoptere çıkartmanızı sağlayacak halatı doğru yere bırakmak için helikopteri hem aynı yükseklikte tutabilmeniz hem de 35 metre uzunluğundaki halatın yere yetişebileceği şekilde havada kalmanız çok önemli olacaktır. 3D Kurtarma Helikopteri 2 oyunu Unity 3D alt yapısı ile hazırlandığı için hem kontrol hem de görsel açıdan gelişmiş standartlarda bir oyun. 3D Kurtarma Helikopteri 2 oyununda farkettiğimiz detaylardan bir tanesi de uçak gemisinde yer alan diğer savaş helikopterleri oluyor. Apache, Sikorsky ve Little Bird ismindeki savaş helikopterlerini görebileceğiniz oyunda bunlar serinin yeni oyunlarında karşımıza farklı şekilde çıkabileceğinin bir ipucu olabilir.



3D Polis Arabası 3

3D Polis Arabası oyunumuzda, son sürat ilerlerken suçlu Ford Mustang model arabasıyla çölün ortasındaki yolda ilerlemeye devam ederken siz de onu aradaki farkı açmasına izin vermeden yakalamaya çalışmalısınız. Volkswagen Passat model polis arabasıyla peşine düşeceğiniz spor arabayı yakalayabilmek için yoldan çıkmamalı ve sivil arabalara çarmadan ilerlemeye çalışmalısınız. Önünüzde hızla ilerleyen suçluya yaklaştığınızda onu durdurabilmek için doğru anı beklemeniz gereken oyunda eğer suçluyu belirli bir yere kadar yakalayamazsanız elinizden kaçırmış sayılacak ve oyunu kaybedeceksiniz. Unity 3D tabanıyla hazırlanmış olan 3D Polis Arabası 3 oyunu görsel olarak başarılı seviyede özellikle karşımıza çıkıyor, geniş kapsamlı bir parkurda en ufak detaya kadar tasarlanan oyunda aracın kontrolü de bir o kadar gerçekçi dizayn edilmiş. Yolun dışına çıktığınız taktirde aracınızın topraktaki kontrolü zorlaşıyor ve kaza riskiniz artacak.


3D Freefall Tournament

Tamamen bir online robot savaşı olan bu oyunumuzda birçok farklı robot türü, savaş haritası, silah ve daha fazlası yer alıyor. Tamirci, ank, izci, topçu ve suikastçı gibi savaşçı türlerinin yer almış olduğu oyunda Eğitim Haritası, Moonbase ve Shuttle Bay olmak üzere üç farklı savaş haritası bulunuyor. Oyunumuzun Unity 3D alt tabanı ile hazırlanmış olduğu için görsel ve oynanış açısından en üst seviyedeki özellikleri sunmayı başarabilmiştir. Geçmişte yayınlamış olduğumuz diğer oyunlardan daha üst seviyede bir olan 3D Freefall Tournament'i ayırt edici olması adına sizlerle orjinal ismi ile paylaşmayı seçiyoruz. 3D Oyuncu ekibi olarak uzun bir süre incelediğimiz Freefall Tournament'e ister üye olarak bir savaşçı kariyeri sürdürebilir isterseniz de misafir oyuncu olarak giriş yaparak savaşabilirsiniz.


3D Toplama Yarışı

3D Yarış oyunlarını oynamayı sevenler hadi ekranlarınızın başında. 3D Toplama Yarışı oyununun diğer araba yarışlarından farkı aracı kendiniz kontrol etmeyeceksiniz. Oyunda yeteneğiniz ve hızınız sayesinde rakibinizi geçeceksiniz. Toplama işlemi yaparak hızlı gidebileceğiniz oyunumuzda yarış başladığı andan itibaren size birçok farklı toplama işlemi soruluyor, sorulara ne kadar hızlı cevap verirseniz oyunda da o kadar hızlı ilerleyebileceksiniz. Hem eğlenmenize hem de matematik işlemi yaparak beyin cimnastiği yapmanıza olanak sağlayan 3D Toplama Yarışı oyununda birkaç farklı yarış arabası modeli bulunuyor. Unity 3D ile hazırlanan bu eğlenceli araba yarışında kariyerinizi ilerletmek için pratik şekilde tüm soruları çözmelisiniz.


3D Otoban Canavarı

Zamana karşı olan oyunları oynamayı sever misiniz? 3D Otoban Canavarı oyununda, ilerlerken otobanın üzerinde yer alan diğer arabalara çarpmamalı ve yoldan çıkmamaya çok özen  göstermelisiniz. Unity 3D alt tabanlı olmasına rağmen hem araba, yarış ve savaş kategorilerinde de yer verebileceğimiz bu oyunu kesinlikle oynamalısınız. Oyunda, size verilen arabayı geliştirebilir, modifiye edebilir ya da bir savaş arabası ala bilme imkanınız bulunuyor. Size verilen görevleri yerine getireceğiniz sırada arabanızda kullanacağınız fize, silah ve lazer gibi değişik şekilde araçlar karşınıza çıkabilir. Savaşarak karşınıza çıkan diğer araçları yok edip ilerleme kaydedebileceğiniz oyunda, savaşmak istemiyorsanız da hızlı bir şekilde ilerleyerek kaza yapmadan diğer araçların hedeflerinden bitiş noktasına kadar ilerlemelisiniz.


3D Mini Savaş

3D Online FPS oyunun hatırlıyor musunuz? Eğer hatırlıyorsanız aynı hikayeyi konu alan farklı bir oyunla karşı karşıya kalacaksınız. 3D Mini Savaş ismiyle sitemizde yayına aldığımız FPS oyununu oynamaya ne dersiniz? Oyunumuz Kırmızı ve Mavi olmak üzere iki takım yer alıyor. İstediğiniz takımı seçerek oyuna giriş yapabilirsiniz.

Oyunu nasıl oynamaya başlayabilirim diyorsanız; ana giriş menüsünden ilk önce Play Multiplayer butonuna tıklamalısınız. Sonra karşınızda bulunan Select Your Region isimli kutucuktan Dünya'daki sunucuların bulunduğu kıtalardan birini seçin. Bizim ülkemiz Avrupa kıtasında bulunduğu için EU butonuna tıklayın. Sonraki aşamada karşınıza SERVER LISTING listesi gelecek. Buradan size en uygun bir sunucuyu seçerek giriş yapmak için sağ tarafta yer alan JOIN ROOM butonuna tıklayarabilirsiniz. Oyunu oynamaya başlamadan önce Player Name kutucuğuna oyunda gözükmesini istediğiniz kullanıcı adını girmelisiniz.


1 Ağustos 2013 Perşembe

3D Online FPS

FPS oyunlarına karşı bir merakınız var mı? Eğer Online FPS oyunlarıyla ilgileniyorsanız 3D Oyuncu'da yer alan 3D Online FPS oyununu kesinlikle oynamalısınız. Muhteşem bir savaş oyununu siz ziyaretçilerimize sunuyoruz. Birden fazla ve farklı online sunucunun aktif olarak oyuncularının bulunduğu Unity 3D tabanlı online savaş oyununda Blue (Mavi) ve Red (Kırmızı) olmak üzere iki farklı takım yer alıyor. Sizler bu iki takımdan istediğinize girerek savaşmaya başlayabilirsiniz. Savaşacağınız bu oyunda hem zaman hem de rakibi malup etme sayısı oyunun skorunu belirleyecek.


3D Tenis Turnuvası

Miniclip tarafından yayına alınan Shockwave tabanlı bir tenis oyunu olan 3D Tenis Turnuvası oyununda, çok sayıda tenis oyuncularının bulunmuş olduğu bir turnuvaya davet ediliyorsunuz. Global olarak düzenlenen bu tenis turnuvasında seçtiğiniz oyuncuyla turnuvalara katılıp kupayı kazanabilmeye hak kazanmalısınız. 3 farklı kupanın yer aldığı oyunda her başarıyla tamamladığınız turnuvadan sonra bir üst seviydeki turnuvada kupa mücadelesi vereceksiniz.


3D Ay Arabası

Günler geçtikçe daha kaliteli ve güzel 3D Araba Oyunlarını sunmaya devam ederken bu sefer 3D Ay Arabası oyunu ekranlarınızda yer alıyor. Oyunda ayın yüzeyine iniş yapacak olan uzay mekiğinin içerisinden ayın yüzeyinde ilerleyebilmesi için özel olarak üretilmiş bir araç çıkartmalısınız. Ayda keşif yapmak üzere görevlendirilmiş astronotlardan bir tanesi de bu aracı kullanmakla yükümlü ancak ayın yüzeyinde dünyamıza göre çok daha farklı koşullar yer aldığı için sürüş sırasında zorluk çekebileceğini düğünen astronotu yönlendirerek ay arabasını sürmelisiniz.


3D Bombardıman Uçağı 2

Serinin ikinci oyunu olan 3D Bombardıman Uçağı 2 oyunu oynamak ister misiniz? Orjinal ismi ile A10 Tank Buster oyunu daha gerçekçi bir senaryo ile ekranlarımızın karşısına çıkıyor. Savaş olaylarının yaşanmış olduğu bölgelerde ön plana çıkmış olan ve bu bölgede bulunan askeri birliklere saldırı yapacak uçağın pilotu siz olacaksınız. Oyunda size verilen her göreve farklı türdeki bir savaş uçaklarıyla saldırılar yapacaksınız.